خانه چین

رابوکالا- گیمینگ تولز- خانه چین- لیدی مد
  

روش های دم کردن زعفران



روش های دم کردن زعفران



نحوه ی دم کردن زعفران, نکاتی برای دم کردن زعفران

روش های دم کردن زعفران

 

نحوه ی دم کردن زعفران

زعفران، گران ترین ادویه در جهان است که رنگ ، طعم و بوی خارق العاده ای دارد، این ادویه در اغلب غذاهای ایرانی و نیز در برخی از غذاهای هندی استفاده می شود. برای اینکه زعفران با کیفیتی داشته باشید زعفران هایی را خرید کنید که زردی در آن ها نباشد.

دم کردن زعفران

برای دم کردن زعفران بهتر است زعفران را خیلی آسیاب کنید و کاملا پودر کنید.تا بهتر رنگ بدهد. لازم نیست زعفران را با قند یا شکر آسیاب کنید اگر این کار را انجام دادید زمان دم کردن آن زعفران بیشتری بریزید زیرا با قند یا شکر مخلوط شده است.

 

چند روش برای دم کردن زعفران وجود دارد می توانید زعفران پودر شده را داخل استکان یا قوری مخصوص دم کردن زعفران بریزید و مقداری آب جوش داخل آن بریزید و روی برنج در حال دم کردنتان قرار بدهید تا زعفران با دم کشیدن برنج دم بکشد.

 

دم کردن زعفران

 

روشی دیگر این است که زعفران را با آب جوش مخلوط کنید و در آن را ببندید یا کنار گاز قرار بدهید و یا اگر از نشکن بودن ظرف مطمئن هستید آن را روی سماور با شعله ی کم قرار بدهید.

 

روشی که می تواند زعفران بیشترین رنگ دهی را داشته باشد این است که زعفران ساییده شده را داخل استکانی بریزید و یک تکه یخ روی آن قرار بدهید و اجازه بدهید تا یخ آب شود و پس از آن مقداری آب جوش روی آن بریزید و در آن را بگذارید با این روش سبب می شود زعفران رنگ دهی بسیاری داشته باشد. اما نسبت به بقیه ی روش ها زمان بیشتری می برد.

 

تهیه ی زعفران دم کرده با یخ

 

اگر عجله دارید و می خواهید زعفران رنگ زیادی بدهد. زعفران را داخل فنجان بریزید و مقداری آب جوش روی آن بریزید و پس از آن یک تکه یخ داخل آن بیاندازید و آن را در جای گرم یا کنار گاز قرار بدهید تا یخ آن آب شود. قرار دادن یخ در آن باعث ایجاد شک می شود و سبب می شود که هم زعفران رنگ بیشتری بدهد و هم رنگ شفافی پیدا کند.

 

طرز تهیه زعفران دمکرده

 

نکته برای تهیه زعفران دمکرده :

هرگز میزان آبی که داخل زعفران می ریزید بیشتر از زعفران نباشد زیرا حالت آبکی پیدا می کند و رنگ دهی کمی دارد. اگر آب آن زیاد باشد زمانی که برای برنج می خواهید استفاده کنید برنج شما خیس می شود.

 

اگر میزان زعفران دم کرده ی شما زیاد آمد در آن را ببندید و آن را داخل فریزر قرار بدهید تا خراب نشود و بتوانید آن را مدت ها نگهداری کنید. و چند دقیقه قبل از مصرف آن را از فریزر بیرون بیاورید.

 

سعی کنید همیشه قبل از استفاده از زعفران آن را به میزان مورد استفاده آسیاب کنید یا اگر بیشتر آسیاب کردید آن را درون ظرف دربسته نگهداری کنید تا عطر و بوی خود را از دست ندهد.

 

گردآوری: بخش آشپزی

 



رازهای آشپزی

  • نکته هایی در مورد زعفران

   محصولات مشابه

   مطالب مشابه 

اسرار صنایع غذایی
روش های دم کردن زعفران
خواص زعفران
طرز تهیه شربت زعفران
چگونه زعفران اصل بخریم؟
آشنایی با خاصیت های زعفران
آشنایی با خواص گلبرگ زعفران
نکته هایی در مورد زعفران
طرز تهیه دمنوش هل و دارچین و زعفران + خواص آن
چگونه زعفران تقلبی را تشخیص دهیم؟

   محصولات مشابه  

پاورپوینت زعفران در صنایع غذایی پاورپوینت زعفران در صنایع غذایی
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت بررسی تشکیل بیوفیلم در صنایع غذایی و نگرانی ایمنی مواد غذایی پاورپوینت بررسی تشکیل بیوفیلم در صنایع غذایی و نگرانی ایمنی مواد غذایی
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت روش کاشت و پرورش زعفران و ارزش غذایی آن - در قالب 23 اسلاید پاورپوینت روش کاشت و پرورش زعفران و ارزش غذایی آن - در قالب 23 اسلاید
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت فاضلاب صنایع غذایی پاورپوینت فاضلاب صنایع غذایی
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت ازن وکاربرد آن در صنایع غذایی پاورپوینت ازن وکاربرد آن در صنایع غذایی
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت صنایع غذایی با موضوع چای پاورپوینت صنایع غذایی با موضوع چای
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت صنایع غذایی خامه پاورپوینت صنایع غذایی خامه
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت فرآیند خشک کردن در صنایع غذایی پاورپوینت فرآیند خشک کردن در صنایع غذایی
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت فناوری فراصوت در صنایع غذایی پاورپوینت فناوری فراصوت در صنایع غذایی
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت رنگدانه های طبیعی و کاربرد آن در صنایع غذایی پاورپوینت رنگدانه های طبیعی و کاربرد آن در صنایع غذایی
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت سیستم انبارداری در یک شرکت صنایع غذایی پاورپوینت سیستم انبارداری در یک شرکت صنایع غذایی
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت روشهای تصفیه فاضلاب صنعتی در صنایع غذایی پاورپوینت روشهای تصفیه فاضلاب صنعتی در صنایع غذایی
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی) پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت بررسی تاثیر منابع اجتماعی اطلاعات بر تشخیص فرصت در کسب و کارهای کوچک و متوسط صنایع غذایی ش پاورپوینت بررسی تاثیر منابع اجتماعی اطلاعات بر تشخیص فرصت در کسب و کارهای کوچک و متوسط صنایع غذایی ش
مشاهده مشخصات و خرید

مقاله بسته بندی زعفران ( مواد غذایی ) - در حجم 22 صفحه، فرمت فایل pdf مقاله بسته بندی زعفران ( مواد غذایی ) - در حجم 22 صفحه، فرمت فایل pdf
مشاهده مشخصات و خرید


   مقالات مشابه  

آموزش گام به گام پاورپوینت (قسمت اول)
آموزش پاورپوینت – طراحی و زیباسازی اسلاید ها
چگونه ارائه ای عالی و تحسین برانگیز با ساخت یک پاورپوینت حرفه ای داشته باشیم؟
طرح های معمار امین سلطانپور - حسن سلطانپور - سلطاتپور استودیو - فروشگاه لیدی مد کالا - فروشگاه رابوکالا - مقالات - سایت مپ - نقشه سایت - تماس با ما - صفحه اصلی