خانه چین

رابوکالا- گیمینگ تولز- خانه چین- لیدی مد
  

طرز تهیه شیرینی لطیفه



طرز تهیه شیرینی لطیفه



 

طرز پخت شیرینی لطیفه

 

طرزتهیه شیرینی لطیفه، از شیرینی های پرطرفدار

شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی های خامه ای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است. شیرینی لطیفه از دو تکه نان تهیه می شود که بین این دو تکه نان با خامه پر می شود ، احتمالا به دلیل لطافت نان های این شیرینی نامش را لطیفه گذاشته اند.

شیرینی لطیفه

مواد لازم برای شیرینی لطیفه :

تخم مرغ 3 عدد
آرد 1 پیمانه (105 گرم)
کرم تارتار نصف قاشق چایخوری
شکر نصف پیمانه (75 گرم)
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته 250 گرم

 

‎25 گرم از آرد کم کنید و به جای آن نشاسته ذرت اضافه کنید یا 1 قاشق سوپخوری

 

‎طرز تهیه شیرینی لطیفه :

‎ابتدا سينى فر را كاغذ روغنى بيندازيد و روى آن را كمى چرب كنيد و با آرد كمى آغشته كنید و كنار بگذاريد. فر را يک ربع قبل روى 170 درجه سانتىگراد روشن كنيد، زرده و سفيده هاى تخم مرغ را از هم جدا كنيد، زرده را با نيمى از شكر و وانيل آنقدر بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود.

 

سفيده تخم مرغ را كمى بزنید پودر تار تار را روى آن بریزید و مجدداً سفيده را بزنید (پودر تار تار در اين شيرينى مهم است زيرا باعث سفتى و بهتر فرم گرفتن سفيده می شود)، زمانی که سفيده كم كم كف كرد شكر را آرام آرام اضافه كنيد تا كاملا سفت شود و جاى پره هاى همزن روى سفيده بماند.

 

سپس سفيده را به مايه زرده اضافه کنید و به صورت دورانى هم بزنید، آرد را كه قبلا با بكينگ پودر مخلوط كرده بوديد روى مايه سفيده الک كنید و كم كم با حركت دورانى تمام مواد را با هم تركيب كنيد، سپس مايه را داخل قيفى كه ماسوره ی آن ساده است بریزید و با فاصله درون سينى فر بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 10 تا 12 دقيقه بپزید.

 

اين نان ها بعد پخت بزرگتر می شوند پس سايز آنها را كوچکتر بگیرید قبل از گذاشتن نان ها درون فر روى آنها پودر قند بپاشيد و بعد از پخته شدن و خنک شدن نان ها خامه شيرين شده آماده را فرم دهيد روى نان ها قبل از ريختن خامه چند قطره بهار نارنج بریزید (زياد نزنيد چون نان ها خيلى خيس می شود اين كار باعث عطر خوب نان ها می شود) و با كمک قيف خامه بريزيد و نان بعدى را روى آن قرار دهيد.

 

درست کردن شیرینی لطیفه

 

‎نكاتی برای تهیه شیرینی لطیفه:

می توان داخل خامه فرم گرفته در حين زدن 1 قاشق شير پرچرب بريزيد تا خامه شما سبک شود.

 

 اين نان را به صورت گرد گرد كوچک به وسيله قيف بریزید به اين صورت كه قيف را طورى در دست بگیرید كه از مايه فقط در قسمت مركز بریزید به هيچ وجه مایه داخل قيف را به حالت چرخشى نریزید.

 

 اين نان را می توان به صورت باريک اندازه يک بند انگشت هم درست كرد و براى مصرف تيراميسو استفاده كرد. براى تزيين می توان از پودر پسته و يا ترافل هاى رنگى استفاده كرد.

 

 دقت کنید دمای فر نباید زیاد باشد زیرا باعث سوختن و نپختن شیرینی می شود. دمای فرها متفاوت است. خودتان مراقب باشید که شیرینی تان نسوزد.

 

گردآوری: بخش آشپزی

 



پخت انواع کیک و شیرینی

  • شیرینی بژی
  • رشته خوشکار، شیرینی گیلانی
  • شکلات گردویی اتریشی
  • شیرینی زنجبیلی بدون فر
  • طرز تهیه حلوا مجلسی
  • طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید

   محصولات مشابه

   مطالب مشابه 

طرز تهیه باگت شکم‌پر؛ فست‌فودی خوشمزه و آسان
آموزش آشپزی؛ از جوجه کباب فوری و کیک نئوپولیتن تا کوفته ریزه موزارلا + تصاویر
کشف یک فست فودی باستانی در ایتالیا!
طرز تهیه خیارشور فوری
طرز تهیه جوجه کباب فوری
طرز تهیه پیتزا فوری رژیمی
طرز تهیه خوراک مرغ؛ غذای فوری و راحت
طرز تهیه خوراک شلغم و تخم‌مرغ فوری و آسان
طرز تهیه سوپ جوجه و ذرت با شیر؛ درمان فوری سرماخوردگی
طرز تهیه انواع غذاهای رژیمی با ماهی

   محصولات مشابه  

آموزش تهیه غذاهای فوری وفست فودی آموزش تهیه غذاهای فوری وفست فودی
مشاهده مشخصات و خرید

آموزش تهیه ترشی هفت بیجار(فوری) آموزش تهیه ترشی هفت بیجار(فوری)
مشاهده مشخصات و خرید

کتاب آموزش آشپزی غذاهای دریایی کتاب آموزش آشپزی غذاهای دریایی
مشاهده مشخصات و خرید

مقاله غذاهای عملگرا- مطالعه موردی غذاهای پروبیوتیک لبنی و غیر لبنی مقاله غذاهای عملگرا- مطالعه موردی غذاهای پروبیوتیک لبنی و غیر لبنی
مشاهده مشخصات و خرید

آموزش تهیه ساق عروس آموزش تهیه ساق عروس
مشاهده مشخصات و خرید

آموزش تهیه رست بیف فرانسوی آموزش تهیه رست بیف فرانسوی
مشاهده مشخصات و خرید

آموزش تهیه کوکی فندوقی آموزش تهیه کوکی فندوقی
مشاهده مشخصات و خرید

آموزش تهیه ترشی بندری آموزش تهیه ترشی بندری
مشاهده مشخصات و خرید

آموزش تهیه ترشی آجیلی آموزش تهیه ترشی آجیلی
مشاهده مشخصات و خرید

آموزش تهیه لوکوم شکلاتی آموزش تهیه لوکوم شکلاتی
مشاهده مشخصات و خرید

تحقیق مشخصات غذاهای ماه مبارک رمضان تحقیق مشخصات غذاهای ماه مبارک رمضان
مشاهده مشخصات و خرید

تحقیق غذاهای حلال و حرام در قرآن تحقیق غذاهای حلال و حرام در قرآن
مشاهده مشخصات و خرید

چسب فوری هل مدل آکاردئونی همه کاره وزن 60 گرم چسب فوری هل مدل آکاردئونی همه کاره وزن 60 گرم
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت پروبیوتیک ها پریبیوتیک ها و آنتی اکسیدانت ها به عنوان غذاهای عملی پاورپوینت پروبیوتیک ها پریبیوتیک ها و آنتی اکسیدانت ها به عنوان غذاهای عملی
مشاهده مشخصات و خرید

دانلودآماده سازی فوری ماست دانلودآماده سازی فوری ماست
مشاهده مشخصات و خرید

دانلودآماده سازی فوری ماست دانلودآماده سازی فوری ماست
مشاهده مشخصات و خرید

چسب فوری قوام مدل 308 حجم 800 میلی لیتر چسب فوری قوام مدل 308 حجم 800 میلی لیتر
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان غذاهای عملگرا (Functional Foods) در 50 اسلاید پاورپوینت کامل و جامع با عنوان غذاهای عملگرا (Functional Foods) در 50 اسلاید
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت آماده سازی فوری ماست پاورپوینت آماده سازی فوری ماست
مشاهده مشخصات و خرید

تینر فوری بیات مدل M10000 حجم 1 لیتر تینر فوری بیات مدل M10000 حجم 1 لیتر
مشاهده مشخصات و خرید


   مقالات مشابه  

آموزش گام به گام پاورپوینت (قسمت اول)
آموزش خاتم کاری
آموزش ساخت تصویر چند تکه در فتوشاپ
آموزش ساخت شیرینی خوری پایه دار
آموزش پاورپوینت – طراحی و زیباسازی اسلاید ها
آموزش قدم به قدم نگارش مقاله علمی | ISI | ISC | مروری و پژوهشی
آموزش بازتاب تصویر بر روی شیشه عینک در فتوشاپ
آموزش تبدیل تصاویر به حالت قدیمی در فتوشاپ
آموزش ساخت تصاویر متحرک به وسیله فتوشاپ
طرح های معمار امین سلطانپور - حسن سلطانپور - سلطاتپور استودیو - فروشگاه لیدی مد کالا - فروشگاه رابوکالا - مقالات - سایت مپ - نقشه سایت - تماس با ما - صفحه اصلی