خانه چین

رابوکالا- گیمینگ تولز- خانه چین- لیدی مد
  

طرز تهیه 2 نوع سیر ترشی



طرز تهیه 2 نوع سیر ترشی



 تهیه سیر ترشی,نحوه درست کردن سیر ترشی

طرز تهیه سیر ترشی معروف و پُرطرفدار

 

سیر ترشی یکی از انواع ترشی است که طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه 2 نوع سیر ترشی را به شما آموزش می دهیم. سیر ترشی اولی پس از 6 ماه قابل خوردن است هرچه بیشتر بماند بیشتر می رسد و بهتر است و سیر ترشی دومی بعد از 40 روز قابل خوردن است.


مواد لازم برای سیر ترشی :

سیر  یک كیلوگرم
 سركه  حدود یک لیتر
 نمک   2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه سیر ترشی:

بوته های سیر، در فصل بهار تازه هست و برای تهیه این ترشی مناسب می باشد . چند لایه از پوست روی آنها جدا كنید تا حبه ها معلوم شوند ولی بوته ها به صورت درسته باقی بمانند و از هم جدا نشوند. به عبارت ديگر، بوته های سیر تنها باید یک لایه پوست داشته باشند و ریشه آن هم گرفته شود.

 

در فصل های ديگر - كه سیر خشک در دسترس می باشد - به مدت یک روز آن را بخیسانید. بعد ریشه و پوسته های اضافی را بگیرید و آن را در آبکش بریزید تا خشک شود.

 

درصورتی که بوته ها ناصاف و فرورفته باشند، بهتر است آنها را دانه دانه كنید تا ناهمواری ها و دورریز آن ها گرفته شود، بدون آنكه پوستشان را كاملاً جدا كنید.

 

بعد سیرها را به طور منظم داخل شیشه بچینید، یک قاشق چایخوری نمک به آن بیفزائید و روی آن سركه بریزید تا كاملاً روی آن را بگیرد. بعد از گذشت چند روز سركه به خورد سیرها می رود و سر آن ها خالی می شود. دوباره سركه اضافه كنید تا ظرف پر شود.

 

با سپری شد زمان، رنگ سیر تغيير می كند و به طرف قهوه ای می گراید و بعد از چند سال، كاملاً سیاه رنگ و شیرین خواهد شد.

 

درصورتی که از سركه طبیعی برای تهیه این ترشی استفاده می كنید، سیرترشی باكیفیت بالایی خواهید داشت. این ترشی، دست كم بعد از 6 ماه قابل استفاده است.

 

طرز تهیه ترشی سیر فوری 40 روزه

 

طرز تهیه سیر ترشی فوری 40 روزه

 

مواد لازم برای تهیه سیر ترشی فوری :

 سیر خام  3 کیلو
سویا سس 6 قاشق غذاخوری 
نبات  1 تکه
 رب انار 1 پیمانه

 سرکه بالزامیک یا سرکه قرمز

تا حدی که روی سیر را بپوشاند 

 

طرز تهیه سیر ترشی فوری :

در مرحله اول پوست خارجی بوته سیر را بکنید و حسابی شستشو بدهید. بعد بگذارید سیرها خوب خشک شوند و آب نداشته باشند سپس به مدت 10 تا 15 دقیقه سیرها را در مخلوط سرکه و رب انار، نبات و سس سویا بجوشانید البته دقت کنید که سیر نباید خیلی نرم شود. سپس صبر کنید تا سیرها خنک شوند و بعد آن را در ظرف مورد نظر بگذارید و سرکه را روی آن بریزید، سرکه باید روی سیرها را بپوشاند. سپس در ظرف را محکم ببندید و 40 روز در جای تاریک قرار بدهید بعد از 40 روز می توانید از آن استفاده کنید.

 

نکاتی برای تهیه سیر ترشی فوری:

یک ترفند خاص برای تهیه سیر ترشی استفاده از سرکه بالزامیک است که اگر نداشتید سرکه قرمز، سس سویا و رب انار است. همین طور که می دانید سیر ترشی هفت ساله بعد از هفت سال تغییر رنگ می دهد و رنگ آن سیاه می شود. رب انار به سیاه شدن آن کمک می کند همچنین سیر ترشی به مرور در این هفت سال شیرین می شود شما می توانید با اضافه کردن 1 تکه نبات این روند را سرعت ببخشید حتی می توانید از شیره انگور یا خرما استفاده کنید.

همچنین سیرترشی بعد از هفت سال نرم می شود. که استفاده از سس سویا سرعت این فرآیند افزایش می دهد.

 

بهتر است برای تهیه سیر ترشی از سیر کامل استفاده کنید.

 

با اضافه کردن این سه مورد بعد از 40 روز یک ترشی سیر خیلی خوشمزه نصیب شما می شود.

 

گردآوری: بخش آشپزی

 

 



انواع ترش و شیرین

  • ترشی آلبالو
  • ترشی بادمجان کبابی
  • ترشی چغندر
  • روش های تهیه ترشی انبه
  • طرز تهیه ترشی هلو
  • طرز تهیه ی ترشی انار

   محصولات مشابه

   مطالب مشابه 

آمریکا گزارش درباره آزادی یک میلیارددلار ازدارایی ایران را رد کرد
واکنش فرانسه به گزارش جدید آژانس اتمی درباره ایران
حذف منطقه یک از گزارش بازار مسکن؛ اقدام معقول یا برداشت اشتباه؟
درخواست یک نماینده برای انتشار گزارش رسیدگی به آسیب‌دیدگان آبان ۹۸
واکنش نخست‌وزیر اسرائیل به گزارش برجامی آژانس: اکنون وقت اقدام است
بیانیه شورای نگهبان: گزارش های نادرست در نظر نهایی این نهاد در بررسی صلاحیت ها موثر نبوده است
بلینکن: گزارش‌های مطرح‌شده در رسانه‌ها مبنی بر توافق آمریکا و ایران برای تبادل زندانیان، صحت ندارد
بلینکن: مذاکرات وین پیشرفت کرده/ گزارش‌ها در خصوص مذاکرات عربستان و ایران دلگرم کننده است
طرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جو
طرز تهیه مربای توت فرنگی و نکاتی برای تهیه آن

   محصولات مشابه  

گزارش کارشیمی الی۲-تهیه اکسیم گزارش کارشیمی الی۲-تهیه اکسیم
مشاهده مشخصات و خرید

گزارش کار تهیه ی بنزوئیک اسید از بنزالدهید گزارش کار تهیه ی بنزوئیک اسید از بنزالدهید
مشاهده مشخصات و خرید

گزارش کار آزمایش استری شدن (تهیه اسانس موز) گزارش کار آزمایش استری شدن (تهیه اسانس موز)
مشاهده مشخصات و خرید

گزارش کار آزمایشگاه تهیه بنزیل از بنزوئین گزارش کار آزمایشگاه تهیه بنزیل از بنزوئین
مشاهده مشخصات و خرید

گزارش کار آزمایشگاه با عنوان تهیه فورماریک اسید (تبدیل اسید مالیک به فورماریک اسید) گزارش کار آزمایشگاه با عنوان تهیه فورماریک اسید (تبدیل اسید مالیک به فورماریک اسید)
مشاهده مشخصات و خرید

آموزش تهیه رست بیف فرانسوی آموزش تهیه رست بیف فرانسوی
مشاهده مشخصات و خرید

آزمایشات و تهیه سس کچاپ آزمایشات و تهیه سس کچاپ
مشاهده مشخصات و خرید

تحقیق تهیه آهن اسفنجی تحقیق تهیه آهن اسفنجی
مشاهده مشخصات و خرید

آموزش تهیه ساق عروس آموزش تهیه ساق عروس
مشاهده مشخصات و خرید

کارآفرینی تهیه کیک اسفنجی و کلوچه کارآفرینی تهیه کیک اسفنجی و کلوچه
مشاهده مشخصات و خرید

آموزش تهیه کوکی فندوقی آموزش تهیه کوکی فندوقی
مشاهده مشخصات و خرید

آموزش تهیه ترشی بندری آموزش تهیه ترشی بندری
مشاهده مشخصات و خرید

آموزش تهیه ترشی آجیلی آموزش تهیه ترشی آجیلی
مشاهده مشخصات و خرید

پاورپوینت خط تهیه مربا هویج پاورپوینت خط تهیه مربا هویج
مشاهده مشخصات و خرید

آموزش تهیه لوکوم شکلاتی آموزش تهیه لوکوم شکلاتی
مشاهده مشخصات و خرید

دانلودنحوه تهیه خورش بادمجان دانلودنحوه تهیه خورش بادمجان
مشاهده مشخصات و خرید

فرمول تهیه گچ مقاوم به آب و رطوبت فرمول تهیه گچ مقاوم به آب و رطوبت
مشاهده مشخصات و خرید

فرمول تهیه کود شیمیایی ترکیبی فرمول تهیه کود شیمیایی ترکیبی
مشاهده مشخصات و خرید

فرمول تهیه گچ شکسته بندی فرمول تهیه گچ شکسته بندی
مشاهده مشخصات و خرید

فرمول تهیه محلول جهت کشت قارچ فرمول تهیه محلول جهت کشت قارچ
مشاهده مشخصات و خرید


   مقالات مشابه  

طرح های معمار امین سلطانپور - حسن سلطانپور - سلطاتپور استودیو - فروشگاه لیدی مد کالا - فروشگاه رابوکالا - مقالات - سایت مپ - نقشه سایت - تماس با ما - صفحه اصلی